Langsomme???  
  Vi er da ikke langsomme.
  Der var en gang en lille sød familie.

De besluttede sig for at lave en hjemmeside så alle deres venner og hele deres store familie kunne følge med i, hvad de lavede.

Det gik rigtig godt med at vise billeder i rigtig lang tid....... men...........

Pludselig var der en lille stemme der sagde: "De har jo ingen nye billeder". Det var der skam også en anden lille stemme, der hørte og lige derefter blev der sagt: "De har jo heller ingen nye film" Og til sidst råbte alle stemmerne i kor:"DER ER JO SLET IKKE NOGET NYT PÅ DEN SIDE!!!"

Den lille søde familie blev meget flove og besluttede sig for at gøre noget ved det. De talte mangt og meget om hvad de dog skulle skrive og især HVORNÅR... Desværre var det sådan at de ikke altid havde så god tid til alt det de gerne ville gøre så derfor sagde de: "Nu går vi i gang!"

Og så gik de i gang..... men ikke med det hele på en gang, for de vidste jo at de også skulle bruge tid på alle de børn som de jo havde taget billeder af og skrevet om.

De små stemmer måtte derfor væbne sig med tålmodighed og glæde sig hver gang der sker noget nyt på den lille families hjemmeside.

Opdateret:
2/12-08 nye billeder
1/12-08 Ønskeliste

   
 

 

Hej :o)

Du er netop kommet ind på familien Ørneborg Jacobsens hjemmeside.

Siden her er mest henvendt til os selv, vores familie og vores venner, men du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge ind. - især, hvis du lægger en lille hilsen i vores gæstebog.